Gerincgyógyászat - Gerinc specialisták

Vélemények

Írja le véleményét vagy küldje be történetét.

Vélemények a kezelésekről

Évek óra migrénes fejfájásban szenvedtem. Szinte nem volt olyan nap, hogy ne fájt volna a fejem. A kolléganőm ajánlotta, hogy próbáljam ki Ádám kezelését, mert mióta nála volt, neki is megszűnt a migrénje.
Kiderült, hogy az egyik csigolyám volt elmozdulva. Mióta helyre tette, nem fájt a fejem!
Köszönöm!

Sz. Nóra
Sz. Nóra

Régóta küzdöttem derékfájdalmakkal. Sok helyen jártam, de igazán tartós, hosszú távú segítséget semmi sem nyújtott. Ekkor olvastam a különféle terápiákról, amelyekkel Ádám foglalkozik. Gondoltam teszek egy próbát. A problémát az okozta, hogy a csípőlapátjaim el voltak mozdulva, melyeket Ádám „helyreigazított”. Ezután kezelte az izmaimat is. Szinte teljesen megszűntek a panaszaim.
Nagyon köszönöm!

N. Judit
N. Judit

Buszsofőr vagyok. Szinte egész nap a volán mögött ülök. Egyik reggel nagyon fájt a nyakam. Nem bírtam oldalra fordítani a fejem. Sürgősen segítségre volt szükségem. Ádámnál voltam kezelésen. Azt mondta, hogy teli volt a nyakam izomcsomókkal, és a nyakcsigolyáim is el voltak mozdulva. A kezelés után teljes egészében megszűntek a panaszaim, újra tudtam mozgatni a fejem.

T. Attila
T. Attila

Évek óta fáj a térdem. Elmentem Ádámhoz és ő megállapította, hogy nem egyforma hosszúak a lábaim, és bokasüllyedésem is van. A két lábamat nem egyformán terheltem. Mióta Ádám kezelt, és csinálom azokat a gyakorlatokat, amiket tanított nekem, jelentősen szűntek a panaszaim.

H. Irénke
H. Irénke

Vélemény beküldése

Küldje be gyógyulásának eredményét, vagy írjon nekem építő jellegű kritikát!